Държавата се задейства по всички линии заради бедствието. Изпълнителното бюро на

...
Държавата се задейства по всички линии заради бедствието. Изпълнителното бюро на
Коментари Харесай

БХРА с призив: Хотели и ресторанти да дарят матраци, легла, храна на бедстващите

Държавата се задейства по всички линии поради бедствието. 

Изпълнителното бюро на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация приканва членовете си да оказват помощ съгласно силите си на потърпевшите от наводненията в община Карлово. Членовете на национално показаната организация с 36 районни структури могат да дарят кревати, матраци, завивки и друго обзавеждане, да обезпечат гратис краткотрайно настаняване на изгубилите домовете си и на тези, чиито къщи са разрушени, предава.

Също по този начин могат да доставят хранителни артикули, с които членовете от района да обезпечат топла храна, както и питейна вода на жителите на селата в района.

От БХРА откровено имаме вяра, че Съединението на България е празникът, в който за следващ път можем да защитим един от девизите на БХРА: " Силни сме, когато сме дружно " и макар тежката рецесия, в която се намира туристическият бранш, нашите членове за следващ път ще откликнат и ще оказват помощ на потърпевшите, с цел да сме съпричастни с болката и страданията на хората, всеки съгласно опциите си, написа в апела на БХРА.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР